2 kom. небьющаяся soft сгибаемая linija za razred, ureda, djecu i odrasle

Pribor za izradu 18.95 kn 38.61 kn
  • Na lageru
  • Dostupna je besplatna dostava
  • sku: p79110
Boja:
Veličina:
  • xs
  • s
  • m
  • l
  • xl

Opis

Tehničke karakteristike:

  • Vrsta - Linija
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Broj modela - 11XD10SC500431
  • Materijal - PVC

Puni opis

Karakteristike:

OOTDTY

Kvalitetan materijal: izrađen je od mekog PVC-plastika, izdržljiv, zbrajaju, savijen, kao i shatterproof.Da ih se može ponovno koristiti za dugo vremena.

Sadržaj pakiranja: Vi ćete dobiti 2 fleksibilnih linija različitih crvene, žute, plave ili zelene boje, koji maksimalno zadovoljavaju svoje brojne potrebe u korištenju.

Jednostavnost korištenja: Mekane plastične liniju lagani, lako ih je nositi sa sobom i pohraniti.Nema rubova, teško da ogrebete ruku i ona небьющаяся, lako ju je držati za crtanje linija.

Dizajn: Na obje strane linije postoje skale u сантиметровом i inčnom razmjera.Kako bi se lako izvući obrazaca, ali jasnu liniju dizajna omogućava lako vidjeti donji dio.

Široka primjena: Odličan mjerni alat za obične ili ne-standardnih proizvoda, pogodan je za korištenje u nekim mjestima, kao što su škole, doma, ured i studio i još mnogo toga.

Tehničke karakteristike:

Materijal: PVC

Boja: slučajni boja

Paket težina: približno 48 g

Dužina: 15 cm/20 cm/30 cm

Veličina: kao na slici

Upućivanje uključuje:

2 kom. fleksibilna traka

Napomena:

Dopuštena odstupanja od 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.Molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što ponuditi cijenu.

Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Hvala!

Naši - 0

Slične

Također mogu se sviđa

1 kom. optički piramide staklena prizma, duga je višeslojan kristalna piramida, duge призменная piramida, kristalna staklena piramida, duge piramida
karakteristike : -100% potpuno novi i visoke kvalitete. postavke : tip: trokutasti prizma materijal: kristal k9 boja: prozirna veličina:25*25*25* 50 mm/25*25*25* 25 mm/30*30*30* 30 mm sadržaj paketa: 1 * trokutasti prizma
9.18 kn 14.10 kn
Odvijač iz 2 predmeta, pribor za preciznih odvijača s križni glavom, alati za popravak s ručkama
opis izrađen od visokokvalitetnog materijala, ovaj komplet odvijača korisno.izrađen od čelika i plastike, on se može koristiti tijekom duljeg vremenskog razdoblja bez naprezanja.izuzetna izrada pruža praktičnost.možete predstaviti ga kao praktičan poklon svome ocu, prijateljima, koji su na popravku, i ljudima koji ga dobiti, to je jako uživati. karakteristike -boja: kao što je prikazano -materijal:
207.10 kn
Predlošci geometrijskih crteža Mjerenje geometrijskih linija za dizajn arhitekture N58E
karakteristike: оотдти visoko kvalitetni materijal, naše predloške za geometrijskih crteža izrađeni su od trajne plastike, koja je izdržljiva, lako, нетоксичен, nema mirisa i harmless.it ga nije lako savijati ili split. glatke površine ga čine ugodnim na dodir. praktične i prijenosni, naši predlošci za crtanje dolaze s predlošcima geometrijskih crteža mulit-shapes, koje su praktične za
11.06 kn 12.29 kn
Posluga u
BRZA I SIGURNA DOSTAVA

Dostava u više od 100 zemalja.

Posluga u
Jamstvo povrata novca

U roku od 30 dana.

Posluga u
24 POLITIKA POVRATA U ROKU OD SAT VREMENA

Bez pitanja.

Posluga u
PROFESIONALNA PODRŠKA

24/7 Spontana podrška.